POLÍTICA DE PRIVACITAT I AVÍS LEGAL

En compliment de l'obligació prevista per l'article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, d'ara endavant, Reglament Europeu de Protecció de Dades, l'informem del següent:

1.- DADES DEL RESPONSABLE

Identitat del responsable del tractament:
Mandarina Garden, S.L.
CIF: B54863030
Plaza Calvo Sotelo, 3 7 °C - 03001 Alacant
info@mandarinagarden.es
Activitat: Altres serveis

2.- FINALITAT DEL TRACTAMENT

En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la facturació d'aquest.

3.- LEGITIMACIÓ

Base jurídica del tractament

En compliment d'el que s'estableix per l'article 13 del Reglament Europeu de Protecció de Dades se l'informa que la base jurídica per al present tractament és la següent:

Tractem les seves dades per a complir una obligació legal, per a prestar els serveis que se'ns requereixen o per a finalitats legítimes com donar a conèixer la nostra activitat. Obligació o no de facilitar dades i conseqüències de no fer-ho: Han de respondre's totes les preguntes plantejades o donar tota la informació sol·licitada ja que en cas contrari no podrà realitzar-se l'operació o no podran prestar-se els serveis sol·licitats. No se sol·liciten més dades dels estrictament necessaris per a les finalitats a les quals es destinen. Terminis o criteris de conservació de les dades: Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals previstes per la legislació fiscal o la legislació civil o mercantil. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. No es realitzen transferències internacionals de dades personals anés dels casos autoritzats. Decisions automatitzades, perfils i lògica aplicada: No s'adopten Vostè té dret a retirar el consentiment prestat Vostè té dret a reclamar davant l'Autoritat de Control. A Espanya l'Agència Espanyola de Protecció de dades (www.agpd.es) Administració publica competent (S. Social, Agència Tributària, altres…) Bancs/Entitats financeres

4.- DESTINATARIS

No se cediran dades a tercers.

No es preveu la cessió de les seves dades personals a administracions públiques.

No es realitzen transferències internacionals de dades personals anés dels casos autoritzats.

5.- DRETS

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com a exercir altres drets com s'explica a continuació. Prèvia presentació del seu document nacional d'identitat o passaport, els titulars de les dades personals (interessats) podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i portabilitat. El responsable del tractament haurà de donar resposta als interessats sense dilació indeguda. Per al dret d'accés es facilitarà als interessats la llista de les dades personals de què disposi juntament amb la finalitat per a la qual han estat recollits, la identitat dels destinataris de les dades, els terminis de conservació, i la identitat del responsable davant el qual poden sol·licitar la rectificació supressió i oposició al tractament de les dades.

Per al dret de rectificació es procedirà a modificar les dades dels interessats que fossin inexactes o incomplets atesos les finalitats del tractament.

Per al dret de supressió se suprimiran les dades dels interessats quan els interessats manifestin la seva negativa o oposició al consentiment per al tractament de les seves dades i no existeixi deure legal que ho impedeixi.

Per al dret de portabilitat els interessats hauran de comunicar la seva decisió i informar el responsable, si escau, sobre la identitat del nou responsable al qual facilitar les seves dades personals.

6. - USUARIS L'accés i/o ús d'aquest portal de Mandarina Garden, S.L. atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d'Ús a aquí reflectides. Les citades Condicions seran aplicable independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d'obligat compliment.

7. - ÚS DEL PORTAL www.mandarinagarden.es proporciona l'accés a multitud d'informacions o dades (d'ara endavant, "els continguts") en Internet pertanyents a Mandarina Garden, S.L. o als seus llicenciadors als quals l'USUARI pugui tenir accés. L'USUARI assumeix la responsabilitat de l'ús del portal.

L'USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts que Mandarina Garden, S.L. ofereix a través del seu portal i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los per a:

(i) incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l'ordre públic;
(ii) difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d'apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans;
(iii) provocar danys en els sistemes físics i lògics de Mandarina Garden, S.L. , dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats;

8. - ÚS DE COOKIES

Què són les cookies?

Cookie és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l'usuari.

El navegador de l'usuari memoritza cookies en el disc dur solament durant la sessió actual ocupant un espai de memòria mínim i no perjudicant l'ordinador. Les cookies no contenen cap classe d'informació personal específica, i la majoria de les mateixes s'esborren del disc dur en finalitzar la sessió de navegador (les denominades cookies de sessió).

En Wikipedia pot obtenir més informació sobre què són i com funcionen les cookies. Marmitó aquí

Quins tipus de cookies utilitzem en Mandarina Garden, S.L.?

En general, utilitzem cookies que realitzen fins a quatre funcions diferents:

1.- Cookies tècniques

Aquestes cookies ens permeten recordar les seves preferències i oferir-li millors serveis. Per exemple, les cookies li estalvien la molèstia d'escriure el seu nom manualment cada vegada que accedeixi al lloc i recordar les preferències de personalització, com utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió o compartir continguts a través de xarxes socials.

2.- Cookies de personalització

Són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d'una sèrie de criteris en el terminal de l'usuari com per exemple l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d'on accedeix al servei, etc.

3.- Cookies d'anàlisis

Aquest tipus de cookies ens permeten analitzar com els nostres visitants utilitzen el nostre lloc web i controlar el rendiment web amb Google Analytics. Gràcies a això podem oferir una experiència d'alta qualitat als usuaris mitjançant la personalització dels nostres continguts i la ràpida identificació i fixació de qualsevol problema que sorgeixi.

4.- Cookies publicitàries i de publicitat comportamental

Les cookies publicitàries són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la forma més eficaç possible l'oferta dels espais publicitaris que hi ha en la pàgina web, adequant el contingut de l'anunci al contingut del servei sol·licitat o a l'ús que realitzi de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els seus hàbits de navegació en Internet i podem mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

Les cookies de publicitat comportamental permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l'editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Per a això emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació per a mostrar publicitat en funció d'aquest.

Com deshabilitar les cookies en el navegador?

En qualsevol moment vostè podrà permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu ordinador mitjançant la configuració de les opcions del navegador que tingui instal·lat. Pot trobar informació sobre com fer-ho en els següents enllaços:

- Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es
- Internet Explorer: https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
- Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrear-preferencias?redirectlocale=es
- Òpera: http://help.opera.com/windows/11.50/es-es/cookies.html
- Safari: https://support.apple.com/kb/ph5042?locale=es_es
- Altres navegadors: Busqui l'opció de "Ajuda" en el navegador o posi's en contacte amb el desenvolupador del seu navegador.

Si té alguna pregunta relacionada amb aquesta Política de Cookies, si us plau, posi's en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@mandarinagarden.es

9. - PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL Mandarina Garden, S.L. per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Mandarina Garden, S.L. o bé dels seus llicenciadors. Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Mandarina Garden, S.L.. L'USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Mandarina Garden, S.L.. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'USUARI haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el les pàgines de Mandarina Garden, S.L..

10. - EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT Mandarina Garden, S.L. no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho.

11. - MODIFICACIONS Mandarina Garden, S.L. es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

12. - ENLLAÇOS En el cas que en www.mandarinagarden.es es disposessin enllaços o hipervínculos feia altres llocs d'Internet, Mandarina Garden, S.L. no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Mandarina Garden, S.L. assumirà cap responsabilitat pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap de dites hipervínculos o altres llocs d'Internet. Igualment la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap mena d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

13. - DRET D'EXCLUSIÓ Mandarina Garden, S.L. es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a portal i/o els serveis oferts sense necessitat de pre-avís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d'Ús.

14. - GENERALITATS Mandarina Garden, S.L. perseguirà l'incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

15. - MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA Mandarina Garden, S.L. podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

16. - LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ: La relació entre Mandarina Garden, S.L. i l'USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat d'Alacant.

POLÍTICA DE CONTRACTACIÓ DE FESTES D'ANIVERSARIS

1. - POLÍTICA DE RESERVES, FORMA DE PAGAMENT I CANCEL·LACIÓ
Per a confirmació de reserva i bloqueig d'espai, flama o escriu mail al TEU CENTRE MANDARINA i reserva al més aviat possible la data de celebració de la festa. Hauràs de realitzar un ingrés en compte/transferència bancària, pagament online o en el teu centre Mandarina, a nom de Mandarina indicant dades completes, nom del nen i data de l'aniversari. La resta al comptat/targeta de crèdit en finalitzar l'esdeveniment. Si es voldria fer mitjançant ingrés bancari, est hauria de ser efectiu un dia abans de l'esdeveniment*. Una vegada efectuada la reserva queda formalitzat el contracte, sempre abans de començar l'esdeveniment, especificant serveis contractats, data de l'esdeveniment, nombre d'adults i nens, preus i horari, així com l'acceptació de la política de cancel·lació. (Fins a 10 dies abans es retornarà el senyal de 50€ lliurada, a menys de 10 dies de l'esdeveniment es perdrà amb l'excepció de causa greu justificada (malaltia o defunció d'un familiar)).
En el cas que el nombre d'adults o nens sigui superior al contractat s'abonarà en les mateixes condicions pactades, de preu per persona, en finalitzar l'esdeveniment. En el cas que sigui inferior s'abonarà el contractat.
Si el aniversari hagués de ser cancel·lat per Mandarina Garden o a causa de causes de força major alienes a Mandarina Garden, es retornarà el senyal lliurat i farem tot el que estigui a les nostres mans per a poder celebrar l'esdeveniment contractat al més aviat possible, en les mateixes condicions.