Carnestoltes party!

Aconsegueix les teves entrades ja!

Separador Mandarina

Ja és aquí una de les festes més esperades de l'any i una de les més divertides de Mandarina garden. Veuen a passar-t'ho en gran i llueix la teva disfressa. Enguany la temàtica triada és El màgic d'Oz... No et perdis la nostra gran festa de Carnestoltes

Festa Carnestoltes a Mandarina garden

Festes temàtiques

Halloween, Xmas party, Carnestoltes y molt més

Separador Mandarina
Logo Mandarina Party

Passa-t'ho bé en gran amb les festes totalment personalitzades de 0 a 100 anys, amb tot el necessari perquè el dia resulti de somni. Si el que cerques és un espai on poder realitzar el que tens en ment, un comiat de soltera, compleixes, trobades familiars, o donar a conèixer la teva marca, exposar els teus quadres, fotografies, les teves coses fetes a mà, realitzar un showroom de roba, Mandarina garden és el teu lloc, t'ajudarem a dur-lo a terme.

Segur que tens una cosa gran pensat per a celebrar una cosa especial i ara ens tens en Albacete, Alicante, Barakaldo, Campello, Castro, Girona, Huelva, Málaga, Rivas, Santander & Vilanova.

Estem encantades que vulguis celebrar la teva festa amb nosaltres! El nostre públic és de 0 a 100 anys, així que... you llauri invited!
Mandarina garden compta amb unes instal·lacions molt diverses, on poder celebrar festes de tota mena de forma totalment personalitzada. Tot és possible en Mandarina garden!

Els nostres preus no vénen amb sorpreses d'última hora, tenim un preu tancat per persona que no només inclou el menú i la beguda sinó una decoració especial i molt cuidada, ambientada en el tema de la festa.
Tu ets la principal protagonista de Mandarina, així que tu ets qui tria l'activitat o temàtica principal de la festa.

En Mandarina garden seguim un calendari estacional i consegüentment cambiem cada quatre mesos i celebrem les festes de cada estació de l'any: no et perdisEl dia de Reis Mags, Sant Valentine's day, Carnival party, Easter & Spring party, Mother & Father's days, Summer party, Volta al col·le, Halloween party, Xmas party & Market. T'encantaran!

Això haig de passar-ho per Whatsapp!

Compartir por WhatsApp

Festes i trobades familiars

Reserva la teva festa privada! de 0 a 100 anys

Separador Mandarina
Festes per a adults, per a totes les edats
Aniversaris tradicionals per a adults

En la teva festa, tu manes!

Aniversari per a adults, batejos, comunions...

Separador Mandarina
Baby Showers Mandarina garden
Comunions a Mandarina
Festes d'aniversaris per als més petits
Aniversari per a totes les edats

I quan arriben aquestes dates...

La nostra gran festa

Separador Mandarina
Sant Valentín en Mandarina garden
Carnaval en Mandarina garden
Halloween en Mandarina garden 2016
Xmas party en Mandarina garden
Mercadillo Navidad en Mandarina garden
Fiesta fin de año en Mandarina garden

Gaudeix de festes temàtiques a Albacete, Alicante, Barakaldo, Campello, Castro, Girona, Huelva, Málaga, Rivas, Santander & Vilanova