Franquícia cafeteria & oci infantil de qualitat

2022 serà l'oportunitat per a invertir

Sou molts els seguidors i molts els que us sentiu identificats amb la filosofia de Mandarina garden, el nostre concepte i els seus valors... Moltes les que em contáis i escriviu que sempre heu volgut crear un espai similar... Doncs bé, aquesta és la vostra oportunitat. Voleu formar part de Mandarina garden? Voleu portar un grilló de Mandarina a la vostra ciutat?

Et convidem al fet que coneguis un model de negoci rellevant en aquests temps, on el més important es converteix a conciliar el temps amb la família. Un negoci amb garantia i projecció a llarg termini.

L'aventura és com menys apassionant! Tots sabem que en els temps que corren és complicat invertir i sens dubte invertir a temps de COVID més encara però anireu de la mà, estareu acompanyats en tot moment i us ajudaré a dur a terme el vostre somni. Ara si! Vols compartir Mandarina amb mi? Mandarina creix i per això estàs llegint això.

Converteix aquest any 2021 en una oportunitat per a invertir! Aprofita totes les nostres ajudes i les oportunitats de locals amb ubicacions excepcionals per a posar en marxa el teu projecte.

Sol·licitar info

Un projecte per a conciliar

Volem tenir un espai amable, un lloc on sentir-se com a casa. On els papis puguin gaudir d'una parada diària deixant les presses i estrès aparcats i gaudeixin del nostre productes totalment casolans i amb recepta pròpia Mandarina.

Franquícia Montessori

Perquè cada vegada apostem més per ser l'alternativa als clàssics i convencionals centres d'educació infantil. Crear un espai amable i respectuós amb una criança i disciplina positiva. Estem dotant a tot el projecte una base sota la metodologia Montessori per a aconseguir un oci de qualitat per als nens.

Corner Mandarina

Un tros de Mandarina en el teu negoci

Filigrana Mandarina
Un tros de Mandarina en el teu negoci

Una genial idea per a tots els que ja teniu el vostre negoci propi.

Vols tenir un corner Mandarina en el teu negoci? Necessites un espai on puguin estar els nens? T'agradaria crear un BabyResort adaptat a ells, on es fomenti la creativitat, les coses fetes a mà, la imaginació i els valors tradicionals, en un concepte modern?

T'ofereixo crear un lloc especialment fet per als mes petits, un espai original, ple de vitalitat, molt cuidat, un espai també perquè els papis puguin dur a terme les seves activitats de forma tranquil·la i relaxada... perquè Mandarina cuida d'ells. Per a això, posem a la teva disposició el Know-how de Mandarina, nostre "saber fer" i tot un material especial en el qual estarà plasmat la nostra filosofia, les nostres idees, els nostres valors, coses plenes de llum, de vida, de valors, de regals...

Perquè sí, perquè ells s'ho mereixen i perquè nosaltres també! en aquests moments en els quals la vida va massa de pressa, en els quals no parem ni un segon, Mandarina t'ajuda al fet que mentre que la teva no estiguis, ells estiguin felices. Un Corner Mandarina, què et sembla? encaixem?

Les persones són el més important

Eliminem la fredor i rigidesa

Filigrana Mandarina

Perquè en Mandarina garden creiem que avui dia els negocis són diferents. On cadascun de nosaltres puguem aportar per al creixement conjunt de tots. On tu també tinguis el teu espai per a poder donar personalitat pròpia a la teva nou Mandarina garden.

Un model que adaptarem a la localització de cada centre, per a estudiar plenament els preus i el target del públic. Alguna cosa que considerem molt important per a l'aterratge i projecció del negoci.

I per descomptat, comptem amb la diferència que els nostres productes són totalment casolans i elaborats en el propi centre.

 

Sempre innovant i desenvolupant

Per a un projecte segur a llarg termini

Des del departament d'I+D pensem en el futur i per això centrem els majors esforços a crear nous projectes i crear noves aplicacions per a les famílies. El nostre objectiu és consolidar la nostra presència i marca a més de crear un valor afegit als nostres franquiciats.

No és fàcil estar en la davantera, però sempre ho hem aconseguit, el nostre treball consisteix precisament a estar sempre innovant i desenvolupant noves idees per a ser els pioners en el nostre sector.

Anar de la mà de Mandarina garden és apostar per anys d'experiència en el sector d'oci infantil i la suma de tot això, més tot el que tenim per destapar dóna com a resultat una garantia d'èxit assegurat.

Màrqueting i Creativitat

Amb un gran equip darrere de tot

Nuevo equipo de Marketing de Mandarina garden

En Mandarina garden creem i apostem per una gran imatge, publicitat i màrqueting en cada cosa que fem. Creiem que imaginar-te ens ve com a anell al dit com a agència de comunicació creativa.

Per això comptem amb un dels millors equips en creativitat i màrqueting per a arribar fins a l'últim racó del nostre públic. Amb el nostre brand book tindràs les millors eines i la millor anàlisi per a fer campanyes publicitàries obtenint major monetització.

Mandarina corner franquícies

Solidesa en el projecte

Mandarina garden i BancSabadell junts acompanyant-te des del primer moment amb un acord i conveni exclusiu que permeten obtenir un finançament amb fons propis amb preus fins i tot per sota de l'ICO.

Com ens veuen des de fora?

svg icon
testimonials author

Reportatge en La Sexta televisió, Alternatives educatives en temps de COVID

testimonials author

Reportatge Espanya Directe de TVE, Volta a la nova normalitat gràcies als tallers i projecte de Coworking de Mandarina garden. (Minut 10.12)

testimonials author

Publicació en diari EL PAÍS edició nacional en secció Setmana Santa 2017 titulat "On prendre cafè amb nens aquesta Setmana Santa"

testimonials author

Publicació en OcioMagazine, entrevista a Ana Calvo. El món de la imaginació d'Ana Calvo"

testimonials author

Publicació en Womenalia en referència al projecte de "Co-Growing", veure'ls créixer amb el teu projecte.

Mandarina garden franquícies
Mandarina garden franquícies
Mandarina garden franquícies
Mandarina garden franquícies
Mandarina garden franquícies
Mandarina garden franquícies

El teu temps Mandarina

"Hem evolucionat de manera natural amb la societat, els nens i les seves famílies. Ara som més que un centre d'oci infantil. Ens hem convertit en un punt de trobada per a pares i mares que senten la necessitat de compartir experiències de tu a tu i viure la criança d'una manera més suportable sense renunciar a la seva vida. Sentir de primera mà el seu afecte i el seu agraïment em deixa clar que les iniciatives d'aquest tipus no només són atractives. Són necessàries."

Vull la meva Mandarina

Comença el viatge