Nostra ludoteca màgica

Oci infantil de qualitat

Separador Mandarina
Logo BabyResort

T'imagines poder comptar amb un lloc molt especial en el qual els teus fills puguin jugar i fer amics mentre tu també gaudeixes d'una estona per a tu? Aquest lloc és BabyResort®, un espai amable pensat per als nens i per als seus papàs, un lloc agradable i còmode on sentir-se com a casa, la ludoteca màgica de Mandarina garden..

Com funciona

El BabyResort® de Mandarina garden sempre OPEN encara que hi hagi altres esdeveniments. Totes les tardes amb monitora especialitzada i sempre atenta dels nens. I amb un munt d'activitats diferents: pintura creativa, cuina, anglès, compte contes, dansi, cinema, arts & crafts, robòtica... fa un cop d'ull a tots els tallers infantils Mandarina.

Cada dia una activitat diferent o si el prefereixes pot anar per lliure, sempre supervisat això sí!

Per als papis també

I tu? Què tal si aprofites aquesta hora per a prendre't un cafè en el nostre *SlowCafé amb les amigues, llegir un llibre, anar de compres o simplement tenir un temps per a tu?

El poder del joc

El motor de l'aprenentatge en els nens

Separador Mandarina

Tots sabem la importància del joc en el desenvolupament infantil i que per al nen el joc és el motor de l'aprenentatge.

Basant-nos en aquestes premisses actualment existeix una enorme tendència a veure el joc com una eina més en l'aprenentatge, en la qual tant educadors com famílies esperem que tot joc impliqui alguna utilitat, practica o conceptual.

Aquesta tendència ens porta a confondre el joc pedagògic amb la veritable experiència de joc, oblidant-nos que el joc és una practica que constitueix una fi en si mateix, es juga per jugar. Els nens juguen de la mateixa manera en què respiren, mengen o dormen, tenen necessitat d'això, jugar és un impuls biològic tan important per al desenvolupament humà sa que és generat internament. Una vegada quina el nen està immers en el joc des del plaer, tota la resta ve només.

Els grups de joc en BabyResort de Mandarina garden neixen amb la idea de revaloritzar el joc lliure com la veritable necessitat del nen.

Tardes Mandarina

Gaudiran molt més del millor de Mandarina

Separador Mandarina
BabyResort bonos
Merienda y BabyResort amb oferta especial de dilluns a dijous
Normas BabyResort

BabyResort

El cor de Mandarina

Separador Mandarina
BabyResort in Summer
BabyResort en verano
Vols veure ara els nostres tallers infantils?