La meva gran Aventura

La màgia va començar així...

svg icon

Un lloc especial, capaç de regalar experiències divertides, on la imaginació, la il·lusió i la fantasia campen a pler.

Ana Calvo

featured image

És una noia somiadora, amb molta imaginació, activa, entusiasta, apassionada, pallassa, coqueta, revoltosa, pilla, molt afectuosa i amb ganes de viure! Aquest projecte tan cosmopolita necessitava una persona com Ana.

Que meravellós poder escriure que aquest somni que es va començar a gestar una tarda de febrer és ja una realitat. Cal veure tot el que va donar de si aquesta sessió de mamàs sense nenes ni presses. Va ser llavors quan vaig començar a somiar desperta amb un espai diferent i molt especial capaç d'albergar experiències molt enriquidores per a tota la família. Un lloc que suplís la falta d'opcions d'oci infantil del centre d'Alacant. Un entorn capaç de ser moltes en una, com una mandarina.

Encara que muntar una cosa així pugui semblar una bogeria amb els temps que corren, crec fermament que ara més que mai aquest lloc té sentit. Es tracta que els més petits gaudeixin dels seus anys més feliços envoltats de fantasia, il·lusió i alegria. Ells es mereixen que fem aquest esforç i que els mantinguem al marge de tot.

Mandarina vol ser aquest parèntesi, aquest recés de pau, noves idees i alternatives creatives que ens ajudi a tots, encara que només sigui poquet, a continuar vivint feliços, a mantenir la il·lusió i a ajudar els nostres nens a créixer esperançats, envoltats d'imaginació i creativitat, ideals per a aconseguir un món millor.