Cafè i els millors plans amb nens

ON VIU LA IMAGINACIÓ!

Mandarina garden és el major del grup Mandarina centrat en un lloc de referència en l'oci infantil i familiar. Un lloc especialment dissenyat perquè tots (majors i petits) gaudim de l'experiència Mandarina.

Descobreix tots els grillons de Mandarina garden, d'una banda tenim el nostre saló cafè relax per a mamis & papis i per un altre nostre BabyResort, nostra ludoteca màgica i infantil per al gaudi dels nens. I és aquí precisament on neix el nostre eslògan, 'On viu la imaginació'... jocs, tallers diaris i per descomptat ideal per a la celebració de festa de compleixes!. Descobreix les noves temàtiques d'aniversaris (també a domicili!)

No et perdis res i fes que gaudeixin en el món de Mandarina garden!

Tot això en Alicante, Barakaldo, Castro, Huelva, & Parla - Madrid

Oci infantil de qualitat

Descobreix tots els grillons de Mandarina garden

Separador Mandarina
Planes con niños en tu ciudad

El secret de Mandarina garden? Encara que no us adoneu, el més important sou vosaltres. Cadascun dels nostres fans, nens, mamis, papis, teens... perquè us veiem gaudir cada dia com si estiguéssiu a casa.

Tens molt per descobrir en Mandarina garden:

Festes d'aniversaris: Si vols celebrar un compleix original i divertit com els de tota la vida, el teu lloc és Mandarina garden.

MandarinaCafé: Gaudeix d'un cafè únic i original Mandarina mentre els nens gaudeixen

BabyResort®: On viu la imaginació! és la *ludoteca màgica de Mandarina garden, sempre amb monitora i on fomentem valors tradicionals en un concepte modern.

Matins Montessori: Tots els matins de dilluns a divendres som la gran alternativa als centres d'educació infantil. Un lloc amable amb grups reduït i com a casa.

Tallers creatius: Un lloc on ens encanta el natural i el fet a mà, on fomentem la creativitat i la cooperació.

Espai Co-Growing: Mandarina garden es converteix en la teva oficina tots els matins i amb la millor cura per als teus nens.

Valors Mandarina

Modern en el seu concepte, tradicional en els seus valors
Family welcome, Kids friendly & Dog Friendly

Vols veure ara la nostra cafeteria *relax familiar?