Winter is here!

Refugia't del fred en Mandarina

Separador Mandarina

Descobreix totes les novetats per a aquest hivern!

Nous Tallers diaris - Matins Montessori - Co working & Family - Mandarina Eco - Nous aniversari - Escola de pares - Parties - Shop... No et perdis res i fes que gaudeixin en Mandarina garden!

A més, un nou SlowCafé, t'estarà esperant! Amb una col·laboració molt especial... per fi, un espai d'OCI INFANTIL SALUDABLE.

Tot això a Albacete, Alicante, Barakaldo, Campello, Castro, Girona, Huelva, Málaga, Rivas, Santander & Vilanova

Som un espai respectuós

Redueix, reutilitza, recicla

Separador Mandarina

Mandarina garden respecta el medi ambient i s'uneix al repte "Redueix + Reutilitza + Recicla". Pretenem prevenir, controlar i minimitzar l'impacte de la nostra activitat en l'entorn.

Una nova forma de consum i oci familiar Sí QUE éS POSSIBLE

Vols saber més del projecte Mandarina eco?

Salvar al planeta depende de la educación de nuestros hijos
Sin pajitas de plásticos

Novetats Mandarinas

Pijama party & festes d'aniversaris a casa

Separador Mandarina
Mandarina garden cumples en casa, outdoor
Pijama party en Mandarina garden

Oci infantil de qualitat

Descobreix tots els grillons de Mandarina garden

Separador Mandarina
Planes con niños en tu ciudad

El secret de Mandarina garden? Encara que no us adoneu, el més important sou vosaltres. Cadascun dels nostres fans, nens, mamis, papis, teens... perquè us veiem gaudir cada dia com si estiguéssiu a casa.

Tens molt per descobrir en Mandarina garden:

Festes d'aniversaris: Si vols celebrar un compleix original i divertit com els de tota la vida, el teu lloc és Mandarina garden.

MandarinaCafé: Gaudeix d'un cafè únic i original Mandarina mentre els nens gaudeixen

BabyResort®: On viu la imaginació! és la *ludoteca màgica de Mandarina garden, sempre amb monitora i on fomentem valors tradicionals en un concepte modern.

Matins Montessori: Tots els matins de dilluns a divendres som la gran alternativa als centres d'educació infantil. Un lloc amable amb grups reduït i com a casa.

Tallers creatius: Un lloc on ens encanta el natural i el fet a mà, on fomentem la creativitat i la cooperació.

Espai Co-Growing: Mandarina garden es converteix en la teva oficina tots els matins i amb la millor cura per als teus nens.

El teu temps Mandarina

"Hem evolucionat de manera natural amb la societat, els nens i les seves famílies. Ara som més que un centre d'oci infantil. Ens hem convertit en un punt de trobada per a pares i mares que senten la necessitat de compartir experiències de tu a tu i viure la criança d'una manera més suportable sense renunciar a la seva vida. Sentir de primera mà el seu afecte i el seu agraïment em deixa clar que les iniciatives d'aquest tipus no només són atractives. Són necessàries."

Aquí fa olor de mandarina

Descobreix-nos

Il·lusió i fantasia

Ens il·lusiona crear un lloc especial, diferent, amb un ambient cuidat i que sigui capaç de regalar moltes experiències divertides, on la imaginació, la il·lusió i la fantasia campin a pler i on els primers protagonistes siguin els nens.

Amor i passió

Seria fantàstic que Mandarina *garden fos un lloc obert on poder posar en contacte a aquelles persones que busquen fer de la seva passió la seva manera de guanyar-se de vida i a tots aquells interessats a aprendre a fer una cosa nova.

Somnis i imaginació

Volem que la nostra imaginació desbordant i una permanent comunicació amb els nostres clients ens permeti organitzar una infinitat d'activitats connectades amb el concepte més ampli de la creativitat.

Aquí fa olor de Mandarina

Valors Mandarina

Modern en el seu concepte, tradicional en els seus valors
Family welcome, Kids friendly & Dog Friendly

Vols veure ara la nostra cafeteria *relax familiar?