Espai Cogrowing

La teva família & projecte creixent junts

Separador Mandarina

Espais de "cogrowing" i coworking per a viure noves experiències. Mandarina garden és un espai d'oci infantil inspirat en els nens, en la seva fantasia, el seu enginy i la seva capacitat per a sorprendre. Des dels seus inicis, Mandarina garden es va proposar ser un lloc on els nens i nenes poguessin viure noves experiències, convertint-se en punt de trobada per a pares i mares que comparteixen inquietuds sobre criança i nutrició. Així, Mandarina és ja un espai de "cogrowing", un lloc d'oci estimulant i inspirador també per als pares, que poden assistir a tallers o simplement treballar amb el seu portàtil en el SlowCafé, dissenyat i pensat per a facilitar la conciliació.

Mandarina garden espai Coworking and Cogrowing
Mandarina garden espai Coworking and Cogrowing

Neix el Co-growing. La dificultat per a conciliar treball i família és un factor d'estrès especialment per a famílies amb nens petits. En Mandarina garden hem creat un espai col·laboratiu on treballar, compartir coneixement i educar de forma simultània és possible. En Mandarina garden tant petits com adults practiquen l'oci educatiu i el treball creatiu des de la realitat de cada família. Amb flexibilitat horària, el teletreball es planteja així com una solució productiva i motivadora.

La tendència cap a la consolidació de nous models laborals com el teletreball o la normalització d'aquelles activitats associades als freelance suggereix un progressiu acomodament de les empreses a plantejaments de col·laboració més flexibles. Aquest fet està permetent a la nostra societat una assignatura que porta massa temps pendent: la conciliació de la vida laboral i la vida personal.

Malgrat aquesta gradual entrada de la conciliació en els plans de responsabilitat empresarial de certes companyies, que comprenen el seu valor a l'hora d'atreure i retenir talent, dades extretes del primer Baròmetre de la Conciliació a Espanya apunten que la valoració social de l'estat de la conciliació ha disminuït respecte a nivells anteriors a la crisi.

Mandarina garden flyers Coworking and Cogrowing

La conscienciació generalitzada amb aquesta problemàtica porta a un nombre creixent d'emprenedors a interessar-se per buscar solucions a aquesta. A identificar les noves necessitats de conciliació derivades d'aquests nous perfils laborals. Com a conseqüència, cada vegada són més els projectes nascuts amb ella com a centre o, almenys, com a factor important i ineludible dins del model general del negoci. Són iniciatives que, prenent com a base conceptes com a "flexibilitat" o "adaptabilitat" plantegen serveis versàtils que facilitin a professionals amb fills el desenvolupament de les seves activitats. La paraula clau és co-growing. Un neologisme que busca definir aquesta nova classe d'alternatives capaces de compatibilitzar l'oci dels nens amb les necessitats professionals dels pares.

L'oferta de Mandarina garden ha anat creixent i evolucionant a mesura que els usuaris han anat aportant feedback durant aquests anys. Avui, l'espai ofereix un SlowCafé per a pares, a més d'activitats diàries (tallers, Matins Montessori, etc.) i iniciatives estructurades entorn de períodes on els pares poden trobar dificultats per a la conciliació: estiu, Nadal, Volta al Col·le, Setmana Santa, etc.

Precisament són els pares els que han anat guanyant protagonisme dins de Mandarina garden. A la seva "Escola de Pares", els assistents participen en xerrades i tallers que aporten claus en matèries com a nutrició, lactància, desenvolupament emocional, rabietas, etc. "Hem evolucionat de manera natural amb la societat, els nens i les seves famílies. Ara som més que un centre d'oci infantil. Ens hem convertit en un punt de trobada per a pares i mares que senten la necessitat de compartir experiències de tu a tu i viure la criança d'una manera més suportable sense renunciar a la seva vida. Sentir de primera mà el seu afecte i el seu agraïment em deixa clar que les iniciatives d'aquest tipus no només són atractives. Són necessàries."

Què oferim?

Coworking
Un espai de treball i criança respectuosa al mateix temps
Horari flexible
Ambient preparat de treball: Desdejuni complet, connexió wifi, impressora, material oficina
Baby resort sota la metodologia Montessori amb Grup de joc i Xerrades amb grans professionals
Consulta disponibilitat i preus amb els nostres bons en el teu centre Mandarina

Això haig de passar-ho per Whatsapp!

Compartir por WhatsApp
Info general Mandarina garden Coworking and Cogrowing

Coworking y cogrowing en Albacete, Alicante, Barakaldo, Campello, Castro, Girona, Huelva, Málaga, Rivas, Santander & Vilanova

Separador Mandarina