Tallers infantils

La importància de crear aprenent

Separador Mandarina

Volem que els nens gaudeixin aprenent. Per a això, una eina molt útil és el joc i des de Mandarina considerem que el joc és un vehicle fantàstic per a l'aprenentatge.
Posem l'accent principalment que les activitats que es desenvolupen en els tallers siguin dinàmiques, imaginatives i motivadores de manera que considerem un èxit que en els nens es produeixi una associació d'idees positiva entre aprendre i gaudir. Si a més aquesta agradable sensació de gaudir i ser felices aprenent els acompanya molt temps, millor que millor.


Gaudeix dels tallers Mandarina totes les tardes a les 18.00 en:

Cuina saludable, art i molt més

Oci de qualitat en les tardes Mandarina

Separador Mandarina
Taller infantil especial Disney Toy Story. Crea el teu propi Forky

Taller infantil Montessori. Instal·lació de joc Let it Snow, mini món de neu màgia de la llum
Taller infantil Saca el costat més creatiu. Dimarts hivern, neu, snowman...
Taller Dimecres sensorial en Mandarina garden. Neu casolana, flocs de neu...
Tallers de cuina tots els dijous a les tardes. Cuines del món. Descobreix els sabors de tot el món

Taller de cuina

Petits cuiners

Separador Mandarina

El nostre Taller de Cuina neix de la curiositat innata dels nens i de la importància de l'alimentació en la infància ja que determinarà la seva alimentació demajor . Coneixerem els aliments, les seves virtuts, d'on procedeixen, la importància de menjar de temporada, la seva estacionalitat, com cuinar-los, etc. Aprendran noves textures, sabors i uns altres grans secrets perquè puguin continuar desenvolupant la seva creativitat, paciència, intuïció i curiositat.

TTaller cuina saludable petits cuiners en Mandarina garden
Taller infantil creatiu art de Mandarina garden

Taller d'art

Els nostres grans artistes de casa

Separador Mandarina

Amb el taller d'Art i nostre Coloring Book Mandarina, els nens descobriran un món ple de colors, formes, traços i imaginació on desenvoluparan sentiments i experiències. Pretenem desenvolupar la creativitat la sensibilitat i augmentar la capacitat de concentració i expressió dels nens. Treballem a través de diferents tècniques de pintura per a obrir més el seu ventall d'aprenentatge.

Taller de Biodanza

Música del món

Separador Mandarina

La biodanza és un sistema pedagògic que a partir de les vivències afavoreix l'expressió saludable de la identitat. Estimula el desenvolupament de l'afectivitat i l'adquisició de nous aprenentatges.

A més, a través de la música, el moviment i el treball en grup i sempre dins d'una proposta lúdica i creativa facilita l'obertura i la receptivitat, prioritzant el respecte a la vida en totes les seves formes, estimulant una actitud ecològica que es basa en l'amor, la tolerància i l'empatia.

Taller infantil música del món i dansa en Mandarina garden
Taller ioga infantil en Mandarina garden

Taller de ioga & Mindfulness

Relax Mini-Yoguis

Separador Mandarina

Mini Yoguis o Mindfulness per a nens respon a la gran necessitat existent per a trobar una mica de tranquil·litat, tant física com menta, entra tantes hores de col·legi, activitats, deures, celebracions... Massa coses!

Avui dia hi ha evidències científiques que suggereixen que l'aprenentatge, l'atenció i a la memòria estan profundament influït per les emocions.

Si estem bloquejats emocionalment, pel motiu que sigui, és molt difícil aprendre. En canvi, si alguna cosa ens apassiona, l'aprenentatge flueix sense que ens adonem.

+ info

Taller de Zumba Kids

No pararem de moure'ns!

Separador Mandarina

L'exercici físic és una cosa necessària per als nens, necessiten desenvolupar activitats que els permetin Descarregar tota la seva energia i canalitzar-la a llocs positius. El taller de Zumba Kids un acostament al món de la dansa que pretén treballar la coordinació dels més petits i fomentar l'alegria i l'optimisme.

Mou el teu bodi al ritme més cool del moment!

Taller Zumba kids en Mandarina garden
Taller infantil de robòtica en Mandarina *garden

Taller de Robòtica

¡Beep, beep! Gràcies per donar-me vida!

Separador Mandarina

La robòtica augmenta la motivació, millora l'autonomia i fomenta la creativitat dels nens, alhora que enforteix temes de matemàtiques, ciència, lògica i relacions socials. I ara treballarem amb Bee-Bot, un petit robot en forma d'abella que ha de seguir les instruccions que els nens li donin mitjançant comandos (avançar, retrocedir, girar...) i que hauran de seqüenciar correctament a través de la pulsació de botons per a arribar a una destinació que marquem com a objectiu.

+ info

Taller d'anglès

Welcome to Inglis Pitinglis

Separador Mandarina

Un enfocament lúdic i motivador per a acostar als nens a l'anglès. Una metodologia pròxima i participativa que els permeti assimilar conceptes d'una forma natural i progressiva. Amb jocs, manualitats, cançons, balls i molta imaginació posarem en contacte als nens amb l'idioma perquè siguin ells els que desitgin conèixer més i més la llengua i gaudeixin amb això.

+ info

Taller d'anglès amb Inglis Pitinglis en Mandarina garden
Menú mediodía Mandarina

Taller d'Informàtica

Hello world!

Separador Mandarina

La informàtica pot tenir quantiosos beneficis en l'educació infantil, entre ells destaca el poder motivacional que exerceix, ja que els nens el veuen com un joc en lloc d'una obligaciói això els estimula per a continuar estudiant d'aquesta manera

A més, gràcies a Internet, es pot tenir una gran font d'informació a l'abast de la mà de qualsevol, per la qual cosa ensenyar informàtica a nens, a més de ser útil perquè puguin estudiar amb algun dispositiu multimèdia, també els obre a l'oportunitat de buscar informació per ells mateixos (encara que sempre és recomanable controlar que tipus de pàgines web accedeixen)

+ info