Festes d'aniversaris infantils amb Escape Room

Una festa d'aventura física i mental

Separador Mandarina

Us presentem les nostres noves festes d'aniversaris infantils amb Escape Room a Girona i Vilanova i la Geltrú. Igual que en els Escape Rooms, cada detall compta i per a la festa d'aniversari no pot ser menys. Tot això és el que els espera!

Decoración de cumpleaños con Escape Room

Entres amb els teus amics en una habitació, es tanca la porta i comença la funció: teniu 60 minuts per a resoldre un misteri, desxifrar un munt d'endevinalles i escapar com a autèntics investigadors pro!

Els nostres Escape Rooms són diversos jocs que es duu a terme en equip i que està dissenyat per a posar a prova l'enginy dels participants. L'objectiu és desentranyar un enigma i per a fer-lo, és necessari resoldre una sèrie de reptes, trobar claus i desxifrar pistes!

És una activitat que fomenta el treball en equip i els ajuda a col·laborar amb els altres. Així mateix, potència el raonament lògic i el desenvolupament intel·lectual, ajuda a augmentar la imaginació, la creativitat i la capacitat de concentració i contribueix a millorar la comunicació i estimula les seves habilitats socials.

I com sempre ja saps que a Mandarina garden ho tens tot inclòs: invitació personalitzada, berenar (amb opció saludable), espai i personal en exclusiva, decoració tematizada del Escape Room triat, dolços...

info completa de festes d'aniversaris infantils amb Escape Room

Temàtiques Escape Room

Tria el repte i a desxifrar!

Separador Mandarina

Des dels més fans d'Harry Potter fins als amants de les meravelles de l'Egipte, passant per descobrir totes les incògnites i endevinalles per a escapar dels Zombis... Amb quin s'atreviran?

Festa d'aniversari Escape Room amb temàtica d'Harry Potter
Aniversari amb Escape Room de Walking Zombi per a nens
Escape Room infantil amb temàtica La mòmia

Infórmate de tu cumple

Cierra los ojos y...

Aniversaris infantils amb Escape Room a Girona i Vilanova i la Geltrú

Separador Mandarina